WELCOME TO RYL2 BATTLE ROYAL

SAMPAI BILA NAK ROllback Server?

Go down

SAMPAI BILA NAK ROllback Server?

Post  Don't_Pm on Tue Aug 25, 2009 11:40 pm

I mad now... serve always rollback.. i make my item almost max.. became 2k2k2k again...
plsss.... telll what the server problem.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Don't_Pm
Don't_Pm

Posts : 51
Join date : 2009-08-23
Age : 28
Location : Sibu, Sarawak

Back to top Go down

Re: SAMPAI BILA NAK ROllback Server?

Post  deezy on Wed Aug 26, 2009 12:40 am

so this keeps happening???

in my opinion whats the point of playing this server if this is gonna keep happening...
was gonna donate but for what if item go missing.....^^
deezy
deezy

Posts : 19
Join date : 2009-08-23

Back to top Go down

Re: SAMPAI BILA NAK ROllback Server?

Post  tolong_hamba on Fri Aug 28, 2009 7:19 am

salam semua..aku new dekat sini sila beri tunjuk ajar...sebelum ini aku join game2 ryl lain..apa pun kalau server asyik rollback x elok jua sebab kesian player lain yg buat item naik fame tu kena roll balik..apa pun semoga game ni ok sampai bila2...
tolong_hamba
tolong_hamba

Posts : 2
Join date : 2009-08-28
Age : 36
Location : SABAH

http://www.myspace.com/sutraband

Back to top Go down

Re: SAMPAI BILA NAK ROllback Server?

Post  shadowfame on Sat Sep 05, 2009 5:03 pm

tolong_hamba wrote:salam semua..aku new dekat sini sila beri tunjuk ajar...sebelum ini aku join game2 ryl lain..apa pun kalau server asyik rollback x elok jua sebab kesian player lain yg buat item naik fame tu kena roll balik..apa pun semoga game ni ok sampai bila2...

yup btl tu

kate2 semangat utk GM
shadowfame
shadowfame

Posts : 62
Join date : 2009-08-23
Age : 27
Location : Kat Atas? Kat Bawah? Tengah-Tengah Kot..

Back to top Go down

Re: SAMPAI BILA NAK ROllback Server?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum