WELCOME TO RYL2 BATTLE ROYAL

Korang Nak tau Mcm Mane Nak Wat BRG!?

Go down

Korang Nak tau Mcm Mane Nak Wat BRG!?

Post  mumystone8 on Thu Aug 19, 2010 5:20 am

Korang nak bt brg ape? paling senang dah pling Cepat ialah brg 20con
brg 20con pling sng.. tapi armor pyh coz nak bt def dng hp.. lebih baik korangbeli armor lexma lg senang
n bubuh batu SM je def jadi kuat skit. HP korang bt larh.. Very Happy Very Happy

Kalo nak bt tolak MPR kene ade sword same stat mcm.. kalo sword kite AAA+++
kite kena ade sword AAA jgak..
Smile soo..

First letak brg yg AAA yg noob dulu, then letak brg yg kuat atau brg yg nak kita buat,
pastu tekan mpr.. [pastikan mpr berwarna hijau]
Pastu tukar tempat combine mcm brg yg kite bt pergi ke tempat first dan yg noob pgi kat tempat asah secondary,
then combine [jgn tekan apa2] tkn combine jeee
Then trus jadi.... kalo x phmm... PM JE LAR Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

mumystone8

Posts : 1
Join date : 2010-08-19

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum